Тягнибока побив "Беркут"

Вівторок, 9 листопада 2010, 15:03

9 листопада під час пікетування Івано-Франківської облдержадміністрації бійці спецпідрозділу "Беркут" побили кількох прихильників ВО "Свобода" та лідера партії Олега Тягнибока.

Як повідомили у прес-службі ВО "Свобода", кількасот учасників акції на чолі з Тягнибоком намагалась потрапити до приміщення обласної виборчої комісії, де навести приклади грубих фальсифікацій, які вичинені на Прикарпатті під час виборів до Івано-Франківської обласної ради.

"Проте шлях до виборчої комісії перекрили бійці "Беркуту". Брутально застосувавши силу вони не впустити свободівців у будинок облдержадміністрації, де і розташована обласна ТВК. У результаті було побито кілька прихильників ВО "Свобода". Внаслідок дій правоохоронців вони отримали значні тілесні ушкодження", - зазначили у прес-службі.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок зазначив: "Працівники підрозділу "Беркут" намагалися не допустити нас, громадян України, до обласної виборчої комісії. Декілька беркутівців накинулися на мене, заледве не розірвавши мій одяг".

"І коли кілька наших прихильників кинулися мене захищати від цього свавілля, їх вмить кинули на землю, де працівники силових структур почали їх брутально бити ногами. Все це правоохоронці робили заявляючи, що захищають владу", - заявив Тягнибок.

Зараз постраждалі в супроводі юристів вирушили на медичну експертизу, яка має встановити ступінь тяжкості ушкоджень. Після цього ВО "Свобода" подасть позовну заяву до суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування