Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Смерть студента в міліції дослідують в суді

Середа, 1 грудня 2010, 17:28

Деснянський райсуд Києва відхилив клопотання адвоката батьків загиблого студента Ігоря Інділо про направлення справи на додаткове розслідування.

Таке рішення суд прийняв у середу на попередньому засіданні, повідомляють "Українські новини".

Крім того, суд переніс на 8 грудня розгляд кримінальної справи за звинуваченням дільничного інспектора 1-го територіального відділу Шевченківського райуправління Києва Сергія Приходька у перевищенні службових повноважень.

Перенесено також розгляд справи старшого інспектора-чергового частини цього управління про службову недбалість при затриманні Індила, який згодом помер у камері попереднього ув'язнення цього райуправління.

8 грудня відбудеться розгляд справи по суті. Обвинуваченим залишений запобіжний захід - підписка про невиїзд.

Як відомо, адвокат Олександр Заруцький просив направити справу на дорозслідування.

Він підкреслив, що у досудовому слідстві не були досліджені всі обставини по справі, зокрема не встановлені всі особи, які можуть бути також винні у смерті студента. Адвокат вважає звинувачення міліціонерам дуже м'якими.

ГУ МВС в Києві назвало причиною смерті Індила, який у травні вночі був доставлений до Шевченківського райуправління і на наступний ранок був знайдений мертвим у камері, закриту черепно-мозкову травму, яку він отримав нібито після падіння з ліжка через сильне алкогольне сп'яніння.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...