Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв: на вулицях Москви зараз спокійніше, ніж в Інтернеті

Четвер, 16 грудня 2010, 07:46

Президент Росії Дмитро Медведєв погодився з одним із користувачів Інтернету, що зараз на вулицях Москви ситуація значно спокійніша, ніж обговорення у Мережі того, що відбувається.

"Дивишся у Твіттер - морок і жах. Їдеш у метро, ідеш по вулицях - все тихо. @MedvedevRussia, ось такий у нас Твіттер", - таке повідомлення користувача @vol1oleg розмістив у своєму блозі у Твіттері голова Російської Федерації.

У середу в центрі Москви сталися масові "сутички між вихідцями з Кавказу й радикально налаштованою молоддю", повідомляє "Інтерфакс".

Як повідомило агентству джерело в правоохоронних органах РФ у четвер, понад 1300 осіб були затримані в російській столиці напередодні за участь у несанкціонованих акціях і сутичках у центрі міста.

"Протягом дня в Москві були затримані 1346 осіб із числа радикально налаштованої молоді й вихідців з Кавказу, які намагалися влаштувати безпорядки у центрі Москви", - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що найбільша кількість учасників незаконних акцій бути зафіксована у ТЦ "Європейський" і на Смоленській-Сенній площі, де в цілому протягом дня перебувало близько 7 тис. осіб.

Крім того, джерело зазначило, що "в ході заходів щодо запобігання несанкціонованим акціям співробітники міліції затримували найбільш активних учасників, як з боку радикально налаштованої молоді, так і вихідців із Кавказу".

"Усього в затриманих вилучено 16 травматичних пістолетів і 208 складаних ножів", - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що також міліціонери вилучили близько 260 інших предметів, які могли бути використані як зброя: бейсбольні біти й кастети, електрошокери, прути арматур і навіть молотки.

"У цілому до адміністративної відповідальності за різні правопорушення притягнуті 37 осіб", - повідомило джерело.

За його словами, для забезпечення правопорядку в районі станції метро "Київська" і "Смоленська" у Москві було задіяно 1500 міліціонерів, з них 600 осіб - військовослужбовці внутрішніх військ.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування