До справи щодо "України без Кучми" можуть пришити Луценка та Донія?

Четвер, 16 грудня 2010, 10:26

Учасник акції "Україна без Кучми" Ігор Мазур, який провів за ґратами 3 роки, заявив, що ним знову цікавиться прокуратура, але вже як свідком.

Про це він заявив в ефірі ТВі, повідомляє прес-служба телеканалу.

"З початку минулого тижня дзвіночки з прокуратури, викликають…Мої товариші вже були там", - зазначив він.

Мазур повідомив, що відбуваються розмови про те, "що ви – прості люди, маєте свідчити проти цих, хто стали депутатами, рупорами Майдану, хто зі сцени кричали, що 10 кроків на зустріч людям треба робити, бо вони були при владі, а вам нічим не допомогли".

"Він переконаний, що ця справа – це продовження політичних репресій, які відбуваються проти опозиційних сил", - йдеться у повідомленні.

"Шкіль така людина неоднозначна. Він колись був головою УНА-УНСО, коли нас посадили усіх. Коли він став народним депутатом, він перейшов до Юлії Тимошенко в партію. Це позиція, яку більшість наших хлопців не розуміють", - зазначив Мазур, який є членом проводу УНА.

"Тому що вважали, що він як вийшов на свободу, мав піднімати прапор організації і витягати нас. Йому більше сподобалося бути біля пані Юлії. Але це не означає, що слідчі, які нас викликають, дочекаються, що ми будемо свідчити проти наших бойових товаришів, хай, навіть, і в минулому", - переконаний Мазур.

Він також повідомив, що піднімається питання не тільки про Шкіля.

"Тоді ще була одна цікава справа – "невстановлені учасники і організатори масових безпорядків". Під цю статтю ще зараз можна спробувати когось підтягнути. Того самого Олеся Донія, Володимира Чемериса, Юрія Луценка" - сказав Мазур.

"Цю справу підняли, бо 9 березня закінчується так званий термін давності", - наголосив він.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування