Син генпрокурора відхрещується від побоїща в Раді

Субота, 18 грудня 2010, 09:44

Син генпрокурора, депутат від Партії регіонів Артем Пшонка заявив, що не брав участі у бійці у Верховній Раді.

Відповідний коментар депутата оприлюднила прес-служба Партії регіонів.

"На жаль, низка ЗМІ розмістили інформацію про те, що, нібито, я брав участь у бійці в парламенті в четвер увечері. Це є абсолютними домислом і вигадкою", - зазначив він.

"Мене обурює відверта брехня, якою апелюють опоненти. Я не міг брати участі у бійці, що відбувалася в пленарному залі, тому що в цей час перебував в іншому місці", - заявив Пшонка.

"У Верховній Раді ведеться постійне відеоспостереження і є можливість провести аналіз відеозаписів і переконатися в тому, що я не брав участь в даній ситуації. У зв'язку з цим, у мене викликає здивування навіщо опонентам займатися перекручуванням фактів", - повідомив він.

Крім того, депутат від БЮТ Сергій Міщенко в ефірі "5 каналу" заявив: "Артем Пшонка не вчиняв жодних активних дій проти наших депутатів. Він жодним чином не вчиняв злочинні дії, він не бив депутатів. Я не бачив його, коли йшли активні дії".

"Я був поруч з Волинцем, я бачив все на власні очі, хто це був. Артема Пшонки не було серед активних учасників цих подій. Якщо він прийшов пізніше, це не є злочином", - сказав Міщенко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Як відомо, раніше перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що Артем Пшонка брав участь у бійці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News