Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меморандум з владою нічого не значить - підписант

Четвер, 2 грудня 2010, 21:19

Нікому з підприємців, які організовували акції протесту на Майдані Незалежності невідомі ті люди, прізвища яких стоять під Меморандумом із владою.

Про це повідомив представник переговорної групи від Національної координаційної ради підприємців України Михайло Свистович в ефірі телеканалу ТВі.

"Ніхто з підприємців, які організовували протести, не знає Дениса Ципіна, і ніхто його не вповноважував. Я не пам’ятаю Дениса Ципіна ні серед координаційної ради, ні на жодних зборах, ні серед організаторів, і я думаю, що ніхто не пам’ятає цю людину. Так само, як Богдана Хмельницького, Дениса Шевчука, Старовойт…", - заявив він.

За словами Свистовича, ще двоє осіб "Назаренко і Левін - дійсно брали у всьому цьому участь".

"Вони вивели на протести себе самих, і, можливо, парочку працівників свого офісу. Вони представляють організацію "Укрринок". Всі представники підприємців ринків міста Києва постійно намагалися вигнати їх з наших зборів, бо обурювались, що вони не прийшли раніше", - повідомив він.

"Я вважаю, що це ганебна історія, що шестеро людей з 7 організацій зіграли роль штрейкбрехерів", - додав пан Свистович.

В свою чергу глава Центру конфліктології і права Денис Ципін заявив, що Меморандум, підписаний між підприємцями і владою нічого не значить.

"Цей меморандум нічого не значить. Це декларація про наміри - жодна сторона цієї угоди не несе жодної відповідальності за те, що вона підписала. Це треба розуміти", - сказав він.

Ципін також підкреслив, що після підписання Меморандуму не має ніяких гарантій того, що ніхто не переслідуватиме підприємців, які приймали участь у протестних акціях на Майдані Незалежності.

"Немає таких гарантій. Закон забороняє давати такі гарантії взагалі", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання, в чому ж, в такому разі, полягає сенс підписання частиною підприємців Меморандуму із владою, Ципін відповів: "Те, що зараз відбувається навколо Податкового кодексу, не дуже схоже на народне волевиявлення".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування