У Пшонки обіцяють посадити Луценка, якщо він не з'явиться у відомстві

Понеділок, 20 грудня 2010, 19:54

Генпрокуратура пропонує колишньому міністру внутрішніх справ Юрію Луценку негайно прибути до слідчого для ознайомлення зі справою.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як відомо, Головним управлінням з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури закінчено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням Луценка та колишнього співробітника МВС Приступлюка.

"Незважаючи на те, що обвинуваченому Луценку ще 13.12.2010 оголошено про закінчення досудового слідства, проте він до сьогоднішнього дня, тобто до 20.12.2010, жодного разу не прибув до слідчого для ознайомлення з матеріалами справи", - заявили в прес-службі.

"У той же час Луценко в друкованих ЗМІ та по телебаченню надає певні коментарі з приводу цієї кримінальної справи", - додали в ГПУ.

В Генпрокуратурі зазначають, що "така поведінка обвинуваченого Луценка свідчить про навмисне затягування ним строків по кримінальній справі та унеможливлює направлення її до суду".

"У зв’язку з цим Генпрокуратура пропонує Луценку негайно прибути до слідчого для ознайомлення зі справою або для складання протоколу про відмову знайомиться з матеріалами", - заявили в відомстві.

"У разі подальшого ухилення Луценка від явки до слідчого та зловживання своїми процесуальними правами обвинуваченого, Генпрокуратурою буде вирішено питання про заміну йому запобіжного заходу з підписки про невиїзд на тримання під вартою", - повідомили в прес-службі ГПУ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування