Янукович призначив відповідальних за реформи

Вівторок, 21 грудня 2010, 22:04

Президент Віктор Янукович призначив відповідальних за впровадження Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки.

Відповідний указ розміщений на офіційному сайті президента.

Янукович установив, що персональну відповідальність за  реалізацію Програми економічних реформ 2010–2014 та національного плану дій на 2011 рік несуть керівники напрямів реформ.

Президент призначив міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка відповідальним за реформу нафтогазової промисловості, вугільної галузі і електроенергетики.

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко призначений керівником напряму реформ "Міжнародна інтеграція та співпраця".

Депутат Владислав Каськів очолить напрям реформ "Впровадження національних проектів".

Приватизацією, управлінням державною власністю, дерегуляцією і розвитком підприємництва займеться перший віце-прем'єр - міністра економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв.

Віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков призначений керівником напряму реформ "Розвиток транспортної інфраструктури".

Міністр юстиції Олександр Лавринович очолить реформу системи органів виконавчої влади, а міністр охорони здоров'я Ілля Ємець - реформу медичного обслуговування.

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк займеться розвитком сільського господарства та земельною реформою, а міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник - реформою системи освіти.

Крім того, заступник глави адміністрації президента Станіслав Скубашевський відповідатиме за реформу державної служби.

Віце-прем'єр - міністра соцполітики Сергій Тігіпко повинен здійснити реформи системи соціальної підтримки і системи пенсійного страхування.

Міністр фінансів Федір Ярошенко відповідатиме за реформу податкової системи, розвиток фінансового сектору і стабілізацію Держбюджету.

Віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов призначений керівником напрямів реформ "Регіональний розвиток і реформа міжбюджетних відносин" та "Реформа житлово-комунального господарства".

Керівників напрямів реформ президент зобов’язав у тижневий строк утворити тематичні робочі групи з впровадження реформ, залучивши до їх складу представників Координаційного центру з упровадження економічних реформ.

Крім того, ці ж керівники повинні забезпечити підготовку і подання робочими групами планів-графіків з упровадження економічних реформ та на їх основі пропозицій до проекту Національного плану дій на 2011 рік щодо впровадження економічних реформ та подати підготовлені пропозиції Кабміну.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування