Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко подала в Генпрокуратуру кляузу щодо Євро-2012

Середа, 29 грудня 2010, 18:12

Лідер "Батьківщини", екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що передала в Генпрокуратуру матеріали про зловживання влади в рамках будівництва об'єктів в рамках підготовки до "Євро-2012".

"Я передала цю заяву. Мені не дали жодної відповіді по всім попереднім заявам, там, де мова йшла про перерахування Азаровим (нинішнім прем'єром) на приватний рахунок свого сина, приватним компаніям першого віце-прем'єра Клюєва та керівника Донецької облдержадміністрації (Анатолія Близнюка) 320 мільйонів гривень", - заявила вона.

Як відомо, Тимошенко заявила, що буде приносити заяви про зловживання діючої влади при кожному виклику на допит до Генпрокуратури.

"Я маю на це право відповідно до закону, і тому сьогодні (принесла) ще одну заяву громадянки України щодо інформування Генпрокуратури про скоєння злочину", - заявила екс-прем'єр.

"Я прийшла з тим, що Євро-2012, як і всі великі будівельні проекти, які так анонсуються по каналах телебачення, використовуються і Януковичем, і урядом для того, щоб під шумок таких будівельних проектів від 20 до 30, а іноді і більше, відсотків заробляти відкатів з держбюджету", - сказала Тимошенко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...