Джарти попередив кримських татар, що більше не терпітиме "вакханалію"

Вівторок, 18 січня 2011, 10:43

Голова Ради міністрів Криму Василь Джарти просить кримських татар звільнити самовільно захоплену землю.

Про це йдеться у відкритому листі Джарти до лідера Меджлісу кримськотатарського народу
депутата Мустафи Джемільова, повідомляє сайт Радміну Криму.

"Моє звернення продиктоване наміром покласти край ситуації, пов'язаній з так званими кримськотатарськими земельними самозахопленнями. Продовжувати далі миритися з вакханалією беззаконня кримська влада не має наміру", - йдеться у листі.

"Влада відмовляється закривати очі на ігнорування і нехтування Конституцією та законами України з боку окремих представників кримських татар. Закон тільки тоді закон, коли він є одним для всіх", - додав Джарти.

Він зазначив, що Рада міністрів АРК "всіма своїми діями з наведення ладу в земельній сфері за останній рік продемонструвала, що в Криму немає касти недоторканних, якої б національності це не стосувалося".

Джарти просить Джемільова "переконати кримських татар, які порушили закон, добровільно звільнити самовільно захоплену землю".

"Ваше публічне звернення до кримських татар з приводу необхідності звільнення самозахоплень безумовно допоможе вирішенню даної проблеми", - зазначив він.

Цим відкритим листом Джарти звернувся також "до всіх кримських татар, що проживають в республіці, з проханням підтримати своїми діями зусилля влади автономії з наведення ладу в земельній сфері".

"Уряд Криму готовий надати всю необхідну допомогу в законному отриманні та оформленні земельних ділянок всім, хто цього потребує. Всі проблемні ситуації будуть розглянуті в індивідуальному порядку", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування