Ющенко видав владі сумний прогноз

Вівторок, 25 січня 2011, 13:33

Екс-президент Віктор Ющенко вважає, що протягом останнього року в Україні відбулися серйозні, якщо не радикальні зміни.

Про це він сказав у інтерв’ю польському виданню "Gazeta Wyborcza", повідомляє прес-служба "Нашої України".

Ющенко зазначив, що ці зміни були очікуваними, оскільки їх декларували представники нинішньої влади.

"В частині внутрішньої політики і зовнішньої, мені здається, що прогнози, які робилися рік чи два роки тому, сьогодні практично справджуються", - заявив він.

"Те, що під час виборчої кампанії і не тільки говорилося від імені сили, яка прийшла до влади - Партії регіонів, фактично всі речі відбуваються так, як і прогнозувалося", - зазначив Ющенко.

Він наголосив, що Україна віддалилася від процесів демократії і утвердження свободи, від політики національного відродження в тих чутливих темах, які б могли консолідувати націю.

"І, безумовно, все це дає проекцію на політику зовнішню. По суті, вибраний протилежний курс тому, яким жила країна", - зазначив екс-президент.

"Сьогодні відносини з Європою будуються радше на декоративних заставках, і це, на мій погляд, досить природно, тому що іншого контексту при такій політиці бути не може", - переконаний Ющенко.

"Він зазначив, що поряд із цим активізувалася політика нових відносин із Росією у темі безпекової політики, у темі формування відносин, які віддаляють Україну від режиму прозорості, конкуренції, інтеграції до європейських економічних, торговельних правил", - йдеться у повідомленні.

"Тому я не виключаю, що ми можемо стати свідками великих розчарувань владою, тією політикою, яку вона проводить протягом останнього року", - сказав Ющенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News