Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Через одеського ДАІшника у Могильова вводять курс з доброзичливості

Четвер, 27 січня 2011, 14:50

У зв’язку з інцидентом за участі одеського ДАІшника для співробітників Державтоінспекції будуть введені додаткові заняття з вивчення українського законодавства.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Так, заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк підписав вказівку "щодо удосконалення взаємовідносин працівників Державтоінспекції МВС України з учасниками дорожнього руху".

Цим документом, зокрема, передбачено організацію у Державтоінспекції додаткових занять з вивчення законів України та інших нормативних актів.

"Також під час проведення інструктажів з особовим складом підрозділів ДАІ МВС перед заступанням на службу в обов‘язковому порядку керівники будуть звертати увагу на необхідність справедливого, уважного доброзичливого, неупередженого ставлення до громадян, не допускаючи при цьому жодних проявів дискримінації на ґрунті статі, раси, віку, мови, релігії тощо", - сказано у повідомленні.

Як відомо, працівника ДАІ Одеси Олександра Швеця, який відмовився розмовляти "телячою мовою", було звільнено з органів внутрішніх справ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування