Герман: Тимошенко доведеться відповідати за свої слова

Середа, 5 січня 2011, 11:14

Лідеру БЮТ Юлії Тимошенко доведеться відповідати за свої слова про "відмивання урядом грошей" за допомогою завищення вартості реконструкції НСК "Олімпійський".

Про це заявила заступник голови адміністрації президента Ганна Герман, передає Ліга.

"Це знову поливання брудом і необґрунтовані обвинувачення. Це стара пісня. Я думаю, що Тимошенко доведеться відповідати за свої слова. Це дуже серйозні обвинувачення. Це обвинувачення, які вона зробила розраховуючи на те, що світ почує й буде інакше ставиться до Євро-2012 в Україні, ідеї олімпіади в Карпатах", - підкреслила Герман.

"Мені важко судити, чи хоче Тимошенко зірвати Євро. Я чула такі припущення, що вона цим хоче зашкодити іміджу президента. Але це дуже егоїстична й безвідповідальна позиція. Вона вже була оцінена людьми", - сказала заступник голови адміністрації президента.

За словами Герман, адміністрація президента не буде подавати позов проти Тимошенко.

"Але ті, хто будують, можуть це зробити. Адже Тимошенко скривдила дуже багатьох людей. Вона прямим текстом сказала, що відмивають гроші", - відзначила вона.

"Час її безвідповідальних заяв, необґрунтованих образ, пройшов. Сьогодні потрібно відповідати за слова й дії. І ті люди, які займаються темою підготовки інфраструктури відреагують на такі обвинувачення", - переконана Герман.

Раніше у вівторок Тимошенко заявила, що вартість реконструкції НСК "Олімпійський", затверджену колишнім урядом, нинішній уряд підвищило більш ніж у два рази.

"Більш ніж на 2 мільярди відмивання коштів, просто висновок у тіньову сферу. А підвищення пенсійного віку дає майже таку ж суму в бюджет", - підкреслила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News