Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович у Раді попросив не заважити

Вівторок, 1 лютого 2011, 09:27

Президент Віктор Янукович заявив, що політичні сили мають відкласти корпоративні інтереси.

Про це він сказав під час відкриття чергової сесії Верховної Ради.

"Ми маємо зробити все для посилення ефективності парламентської роботи і виходу політичних сил із стану протистояння. Саме тому потрібен національний круглий стіл, ділова розмова з опонентами", - сказав президент.

"Я раджу всім політичним силам відкласти корпоративні інтереси і розпочати конструктивний діалог, орієнтований на національні інтереси, а не на власні амбіції", - зазначив Янукович.

"В цій залі завжди працювали і працюють зараз народні обранці з різними політичними поглядами. Адже невже різні політичні погляди - це обов'язково протистояння і ворожнеча?", - заявив він.

За словами президента, "необхідно назавжди перегорнути сторінку протистояння".

"Політики, безумовно, можуть мати різні погляди на ідеологію, політичний устрій чи економічну політику. Але є проблеми, що не мають партійності...Вирішення цих проблем - спільна державна справа усіх без виключення політичних сил, які вважають себе патріотами своєї країни", - сказав Янукович.

"Нам необхідно спільно продовжити роботу над ефективною формулою співпраці усіх політичних сил. А хто її не поділятиме і не знайде в собі сил приєднатися до спільної роботи заради майбутнього нашої держави - прохання, не заважайте", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування