Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ вижене Москаля і Кармазіна з "тіньових" посад

Середа, 2 лютого 2011, 10:43

Цього тижня БЮТ планує внести зміни до складу опозиційного уряду.

Про це повідомляють джерела "Української правди" в БЮТ.

За словами співрозмовника, своїх посад позбудуться Юрій Кармазін та Геннадій Москаль, які позитивно проголосували за рішення про внесення змін до Конституції.

"Цього тижня засідання опозиційного уряду не буде. Замість цього у четвер відбудеться розширене засідання фракції, на якому вирішуватиметься дане питання", - сказав він.

Як відомо, у вівторок Верховна Рада внесла зміни до Конституції у частині призначення дати наступних виборів президента та Верховної Ради.

Згідно з ухваленими змінами, чергові парламентські вибори відбудуться у жовтні 2012 року, а президентські - у березні 2015 року.

Фракція БЮТ виключила зі свого складу 7 депутатів, які проголосували за такі зміни.

Зокрема, серед них - Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Анатолій Семинога, Антон Яценко.

В свою чергу з НУНС за зміни проголосував 41 депутат. Серед них Мустафа Джемілєв, Павло Жебрівський, Юрій Кармазін, Владислав Каськів, Юрій Костенко, Геннадій Москаль, Олександр Омельченко, Давид Жванія, Кирил Куликов, Микола Мартиненко, Юрій Ключковський та ще 29 депутатів.

Пізніше депутат від НУНС Володимир Ар'єв, картка якого теж проголосувала, заявив про фальсифікацію голосування за внесення змін до Конституцію, оскільки він був відсутній на засіданні.

На доказ того, що його голос є фальсифікованим, Ар'єв сфотографувався з власною карткою в руках біля терміналу авіакомпанії Delta у аеропорті міста Вашингтон, куди він прилетів у вівторок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...