Ар'єв вирішив показати квитки на літак

Середа, 2 лютого 2011, 15:55

Депутат від НУНС Володимир Ар'єв оприлюднив фото двох посадочних квитків на рейси Київ-Відень та Відень-Вашингтон від 1 лютого 2011 року.

Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"На фото чітко видно не тільки дату вильоту - 01.02.2011, але і час вильоту з "Борисполя" - 07:20 ранку", - йдеться у повідомленні.

 
 

"Відповідно, перебувати у сесійній залі українського парламенту ні вчора, ні сьогодні Ар'єв фізично не міг, оскільки у Вашингтоні літак приземлився 1 лютого близько 23.30 за київським часом", - зазначили у партії.

Водночас Ар'єв підтверджує факт свого голосування за зміни до Конституції у першому читанні у кінці минулого року.

"Тоді він вважав, що роздробленість опозиційних партій не принесла б хорошого результату на виборах", - йдеться у повідомленні.

"Однак зараз моя думка змінилася: у нинішніх умовах опозиційні сили могли б отримати непогані результати. Я вважаю, що вибори до парламенту необхідно було проводити в 2011 році", - заявив Ар'єв.

"І якщо я проголосував перший раз "за", то автоматом голосувати вдруге "за" не зобов'язаний. Семафор імені Чечетова спрацьовує не для всіх", - зазначив політик.

Депутат також направив заяву на ім'я спікера Володимира Литвина, копію якої також оприлюднила прес-служба.

 

Як відомо, депутат від НУНС Володимир Ар'єв заявив про фальсифікацію голосування за внесення змін до Конституцію, згідно з якими наступні парламентські вибори відбудуться у 2012 році.

Ар'єв повідомив, що його голос значиться зарахованим за це рішення, хоча його картка перебуває з ним у США

Пізніше регіонал Олександр Єфремов заявив, що бачив Ар’єва у середу в парламенті і здивувався тим, як той встиг так швидко повернутися з-за океану.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування