У Криму побили двох ДАІшників та стрибали на їхній машині

Неділя, 20 лютого 2011, 16:14

У Криму побили двох інспекторів Дорожньо-патрульної служби.

Як повідомляє прес-служба МВС, у ніч на неділю до двох інспекторів, які несли службу на автодорозі Красноперекопськ – Сімферополь, звернувся водій, який повідомив правоохоронців про "нічне "раллі" в одному із селищ Сімферопольського району".

"Інспектори ДПС виїхали до вказаного населеного пункту для перевірки отриманої інформації. Їхню увагу притягнув до себе автомобіль ВАЗ-2106, що зупинився за кілька десятків метрів від патрульного автомобіля", - зазначається у повідомленні.

"Міліціонери, підійшовши до нього, у світлі фар помітили, як водій машини швидко переліз із водійського місця на заднє сидіння легковика. У той же час дівчина, яка сиділа на передньому пасажирському місці, витягла ключі із замка запалювання і передала їх водієві", - розповіли у міліції.

"Представившись, співробітники ДАІ попросили чоловіка пред'явити документи. Той відразу ж став вести себе вкрай агресивно, почав лаятися, відверто провокуючи конфліктну ситуацію", - йдеться у повідомленні.

Як заявили у міліції, при цьому правоохоронцям "при візуальному контакті було помітно, що людина перебуває у збудженому стані".

"Через кілька хвилин до місця інциденту підійшли ще троє чоловіків. Несподівано, ні слова не кажучи, вони збили з ніг старшого наряду ДПС, повалили його на землю і почали бити ногами, намагаючись влучити по голові", - повідомила прес-служба.

У той же час, як зазначається у повідомленні, водій "шістки" вискочив зі свого автомобіля і накинувся на іншого інспектора.

"Коли один із працівників міліції спробував викликати на допомогу підкріплення, нападники вибили рацію у нього з рук і розбили її. Також пошкоджень зазнав і службовий автомобіль ДАІ, оскільки порушники стрибали на його капоті і завдавали удари ногами по різних його частинах", - наголосили у міліції.

Після бійки усі четверо правопорушників зникли.

Співробітників ДАІ госпіталізовано, в обох лікарями попередньо діагностовано наявність закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забої м'яких тканин обличчя, йдеться у повідомленні.

"На даний час автомобіль, в якому знаходилися порушники, виявлений. Проводяться розшукові заходи з метою затримання осіб, які вчинили напад на наряд", - зазначили у міліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування