Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ДОМІ ОНОПЕНКА ПРОВЕЛИ ОБШУК

П'ятниця, 4 лютого 2011, 22:13

Працівники Генпрокуратури та міліції провели обшук у будинку голови Верховного суду Василя Онопенка.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на поінформоване джерело у ВСУ.

"Пізно увечері вчора у приватному помешканні глави Верховного Суду Василя Онопенка слідчим з особливо важливих справ Генпрокуратури Павлієм та працівниками ГУБОЗ було зроблено обшук", - зазначається в повідомленні.

"При цьому слідчий пояснив Онопенку, що цей захід проводиться в рамках кримінальної справи, порушеної проти його молодшої доньки Ірини Онопенко і пред’явив постанову судді Печерського районного суду Києва", - сказав співрозмовник агентства.

"Наступного дня Онопенко довідався, що у цій справі фігурує не тільки його донька, а й він як Голова Верховного Суду", - зазнає джерело.

Продовжуючи тему, співрозмовник підтвердив, що мова у справі дійсно йде про позичання Іриною Онопенко грошей, але не в сумі 300 тис. доларів, як стверджують ЗМІ із посиланням на Генпрокуратуру, а в сумі 50 тисяч у. о.

"Генпрокуратура, як уже повелося, дуже специфічно підійшла до оцінки подій і фактів. Передусім, щоб "здивувати" суспільство масштабністю "афери", вона «дещо» завищила суму позиченого, бо насправді договір позики укладався на значно меншу суму – 252 тисяч 500 гривень, що на той час дорівнювало 50 тисячам доларів", - повідомив співрозмовник.

"Цей договір було укладено ще 15 травня 2008 року, повернути гроші позичальник мав до 1 грудня 2008 року", - уточнив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...