Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров каже, що не має землі в Криму

П'ятниця, 11 березня 2011, 12:27

Прем’єр-міністр Микола Азаров запевняє, що ні він сам, ні його родичі не володіють землями санаторно-курортного призначення в Криму.

Про це він заявив на прес-конференції у п’ятницю.

"У мене немає. А щодо родичів: у сина є. Щодо дружини, то я, чесно кажучи, не пам’ятаю", - сказав він.

"Я можу сказати цілком точно, що ніяких санаторіїв, ніяких земель на території санаторіїв ні мені, ні моїй дружині, ні сину не належить. Є невеличкий шматочок землі. По моєму, в дикому місці. Але в санаторіях нічого не належить", - сказав Азаров.

На уточнення, чи мав він на увазі під "диким місцем" заповідник, прем’єр зауважив, що ні. "Ні, в заповіднику точно немає", - додав він.

Водночас, за інформаціє УП, в 2000-2004 роках благодійний фонд "Професіонал", близький до Азарова, купив корпус №1 Навчально-курсового комбінату ДПА в елітному селищі Козин по сусідству з нинішнім маєтком братів Клюєвих, санаторні комплекси в Криму - "Пушкіно" та ММЦ "Гурзуф", отримав в якості добровільного пожертвування частину санаторію "Сонячне Закарпаття" в Західній Україні, отримав в подарунок два будинки в центрі Києва на Басейній 7-Б та на Великій Житомирській 19-Б, все це загальною вартістю 91, 5 мільйонів гривень.

У 2005 всі активи "Професіонала" передали благодійній організації ВБФ "Гарант". Зараз на землях придбаних "Професіоналом" веде будівництво ВАТ "Група розвиток", яку очолює син Азарова Олексій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування