СБУ ще не знає, чи вивозили з країни викраденого іноземця

Неділя, 13 березня 2011, 18:57

Служба безпеки України звернеться до регіонального Управління Верховного комісаріату ООН у справах біженців з приводу заяви про викрадення палестинця Дірара Абусісі.

Про це повідомили в прес-центрі СБУ, повідомляє УНІАН.

"СБУ поінформована про зникнення в Україні палестинського громадянина Дірара Абусісі. На даний момент інцидент розслідують органи Міністерства внутрішніх справ. На сьогодні ми не маємо офіційного підтвердження про перебування на території Ізраїлю цього громадянина", - повідомили в СБУ.

"Також ми маємо намір звернутися до Представництва ООН в Україні з проханням надати підтвердження або спростування інформації, яку висловив у коментарях ЗМІ радник із питань суспільної інформації регіонального УВКБ ООН Максим Буткевич про те, що громадянин Палестини був нібито викрадений і нелегально транспортований із території України", - повідомили в прес-центрі.

Як відомо, про зникнення Абусісі 23 лютого заявила його дружина Вероніка.

За її словами, 18 лютого її чоловік виїхав із Харкова до Києва, проте, як з`ясувалося пізніше, у ніч на 19 лютого, за словами провідника вагону №6, двоє невідомих висадили Дірара на одній зі станцій.

В Департаменті зв`язків із громадськістю МВС повідомили, що правоохоронці перевіряють інформацію про місце перебування громадянина Палестини Абусісі.

У ДЗГ МВД також повідомили, що зі слів дружини відомо, що зниклий наразі може перебувати за кордоном.

Також жінка повідомляє, що після зникнення вона спілкувалася з чоловіком і його адвокатом по телефону, зазначають у міністерстві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...