У АЗАРОВА ВСТАНОВИЛИ ГРАНИЧНІ ЦІНИ НА БЕНЗИН

Понеділок, 14 березня 2011, 13:28

В Україні встановлено граничні ціни на бензин марки А-95 на рівні 9 гривень 50 копійок, для дизельного палива – на рівні 9 гривень.

Про це заявив перший віце-прем’єр Андрій Клюєв на зустрічі з президентом Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба президента.

Клюєв поінформував президента про заходи, які вжито на поліпшення ситуації на ринку палива.

Зокрема, за його словами, встановлено граничні ціни на бензин марки А-95 на рівні 9 грн. 50 копійок, для дизельного палива – на рівні 9 гривень.

Другим питанням, яке обговорювалося, було питання постачання борошна у регіони.

Клюєв сказав, що з Аграрного фонду надано близько 400 тисяч тонн борошна, "і на сьогодні всі регіони забезпечені цим продуктом повністю".

Президент поставив завдання тримати ці питання під контролем і не допустити надалі випадків, подібних тому, що мав місце у Луганській області, "коли 5-6 березня безпідставно було зупинено один з місцевих хлібокомбінатів і внаслідок цього два міста області – Ровеньки і Свердловськ, - не отримали хліба".

У понеділок стало відомо, що експертно-аналітична група з питань стабільного функціонування ринку нафти й нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості встановила верхню межу цінового коридору на бензин А-95 у розмірі 9,5 гривні за літр, на дизельне пальне - 9 гривень за літр.

Таке рішення було ухвалене 11 березня на нараді групи, яка проводилася за дорученням прем`єра Миколи Азарова, повідомляє УНІАН з посиланям на прес-службу Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування