АвтоМайдан дав Януковичу місяць

П'ятниця, 25 березня 2011, 22:01

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України вимагає відставки уряду Миколи Азарова.

Про це заявив член координаційної ради Громадської асамблеї малого і середнього бізнесу, один з організаторів автоМайдану Ігор Гурняк в ефірі 5 каналу.

За його словами більшість суспільства підтримують їхні вимоги.

"Коли ми проїжджали містами, нам сигналили на знак підтримки. Навіть у невеликих містечках до нас підходили невеличкі групи людей з теплими словами. У нас у машині зі Львова їхали пенсіонер з Одеси, шахтар із Донецька, відставний офіцер з Києва", - розповів він.

"Вимоги, з якими ми їхали на Київ, стосувалися усіх верств населення. Далі у нас був широкий спектр перегляду Житлового кодексу, Трудового кодексу, перегляду пенсійної реформи", - цитує Гірняка Gazeta.ua.

Асамблея переконана, що нинішній уряд не здатен проводити необхідні реформи.

"Ми були свідомі, що псевдовето не принесе покращення бізнесу. На сьогодні за анонімкою можна втратити бізнес. Мало підприємств малого та середнього бізнесу може почати працювати у нинішніх умовах. Тому ми виступаємо за відставку уряду Азарова. Жодна з реформ, затіяних нинішнім урядом, не витримує критики", - зазначив активіст.

"Уряд просто не знає, що робить. Ми дали ультиматум владі на один місяць, будемо організовувати комітети громадського контролю, щоб повернути владу народу, як це прописано у Конституції", - зазначив Гірняк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування