ПРОТИ ЗЯТЯ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО ПОРУШИЛИ СПРАВУ. Його шукатимуть

Понеділок, 11 квітня 2011, 14:54

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом розбійного нападу проти зятя мера Києва В'ячеслава Супруненка та голови Блоку Черновецького в Київраді Дениса Комарницького.    

Про це повідомив заступник Генпрокурора Ренат Кузьмiн на прес-конференції в понеділок. 

"Генпрокуратурою порушено кримінальну справу стосовно Супруненка та Комарницького за скоєння ними розбійного нападу", - сказав заступник генпрокурора.

Він нагадав, що Команицький був затриманий і на даний момент перебуває в слідчому ізоляторі. У понеділок у суді вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За словами Кузьміна, слідчий СБУ подав подання щодо необхідності утримання Комарницького під вартою.

Заступник генпрокурора також повідомив, що, за інформацією ГПУ, зять Черновецького перебуває "в одній з європейський країн", куди буде спрямоване подання про необхідність його видачі.

"Враховуючи його відсутність за місцем проживання і скоріше за все в Україні, слідчий звернувся до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і для Супруненка також. Судом дано дозвіл на його затримання", - сказав Кузьмін.

"У зв'язку з цим документи щодо його розшуку будуть спрямовані до усіх інстанцій, що займаються розшуком та видачею злочинців", - наголосив заступник ген прокурора, додавши, що зокрема планується передати документи до Інтерполу.

Як відомо, Комарницького затримали за напад на адвоката Івана Гранцева просто в будинку БТІ у 2005 році. Разом із зятем мера В'ячеславом Супруненком він нібито вдарив Гранцева й відібрав у нього портфель із документами. Причиною конфлікту стала боротьба за будинок на вулиці Артема (колишня книжкова фабрика).

Справу за цим фактом порушили тільки на початку 2008 року. Сам Комарницький тоді все заперечував.

Як повідомлялося раніше, заступник секретаря РНБО Віктор Сівкович переконаний, що мера Києва Леоніда Черновецького можна буде посадити тільки після того, як вдасться засудити його зятя В'ячеслава Супруненка. Щоправда, сам Черновецький не вірить, що його посадять.

Українська правда. Київ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...