У Присяжнюка поспішили заявити, що Kyiv Post не цензурували

П'ятниця, 15 квітня 2011, 19:22

Міністерство аграрної політики та продовольства не має жодного відношення до конфліктів всередині редакції газети Kyiv Post.

Про це йдеться в заяві, розповсюдженій прес-службою міністерства.

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк задоволений своїм інтерв’ю, яке вийшло друком в сьогоднішньому номері газети Kyiv Post.

"Я з глибокою повагою ставлюся до кожного працівника газети Kyiv Post і вважаю її однією з найкращих газет України. Саме тому я сам запропонував журналістам цього поважного видання відповісти на всі їхні запитання до мене, як до міністра аграрної політики та продовольства", - наголосив він.

В міністерстві зазначають, що попередньо було домовлено, що текст інтерв’ю вийде без погодження.

"Міністерство не має жодного відношення до конфліктів всередині редакції газети Kyiv Post і жодна посадова особа міністерства, в тому числі й очільник Мінагропроду Микола Присяжнюк ніколи і жодним чином не втручалися в редакційну політику цього видання", - заявили в прес-службі.

Керівництву міністерства не відомо про причини звільнення головного редактора газети Брайана Боннера, оскільки це не входить до компетенції Мінагропроду.

Як відомо, раніше повідомлялося, що редакція газети Kyiv Post заявляє про початок страйку на знак протесту проти цензури з боку видавця.

"Kyiv Post протестує проти втручання в незалежну діяльність редакції. Таким втручанням ми вважаємо рішення видавця Мухаммада Захура звільнити головного редактора Браяна Боннера через відмову зняти з публікації інтерв'ю з Міністром сільського господарства Миколою Присяжнюком", - заявили у виданні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування