Янукович зі "свитою" сходив у Лавру

Неділя, 24 квітня 2011, 10:51

Президент Віктор Янукович взяв участь у святковому Великодньому богослужінні у Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі.

Разом із ним там були глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем’єр-міністр Микола Азаров, повідомляє прес-служба глави держави.

Також участь у Великодньому богослужінні в Лаврі взяли народні депутати, урядовці, голова Київської обласної держадміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов, віряни.  

На початку богослужіння, яке очолив предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший митрополит Київський і всієї України Володимир, Янукович взяв участь у Хресній ході навколо Свято-Успенського собору.

Янукович, Азаров та Литвин також привітали християн із Великоднем.

"Христове Воскресіння єднає нас вірою, надією та любов'ю. Вірою в мир і власні сили. Надією, що життя буде змінюватися на краще", - йдеться у привітанні Януковича, розміщеному на сайті президента.

"Дай Боже, щоб у нашому спільному домі – Україні – панувала любов і єдність", - побажав глава держави й додав, що "Великдень – це символ очищення і перемоги життя".

У свою чергу, Азаров побажав: "Нехай наші серця позбавляться зневіри".

"Боже покровительство ніколи не полишало нашу землю. Вірю, що воно допоможе нам здолати всі перепони", - йдеться в привітанні Азарова на сайті уряду.

Литвин також відзначив, що Воскресіння Христове – це символ "відродження та оновлення, життєствердної віри і незгасних надій на прийдешнє, на торжество Господніх заповідей, ідеалів миру, добра, милосердя, любові до ближнього" і закликав бути відданим засадничим християнським цінностям.

"Нехай зійде на українську землю і всіх на ній сущих Господнє благословення на мир, спокій і злагоду, на гідне і щасливе майбуття", - сказано в його привітанні на сайті парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування