Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СУД НАД ПУКАЧЕМ ЗАСЕКРЕТИЛИ

Четвер, 28 квітня 2011, 11:44

Попереднє судове засідання у справі Олексія Пукача проходить у закритому режимі.

Про це перед судовим засіданням заявила адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

За її словами, суд відбувається в закритому режимі через те, що на обвинувальному висновку стоїть гриф "таємно".

"Хоча в слідчому управлінні Генпрокуратури могли б постаратися і зашифрувати прізвища співробітників міліції, які там згадуються, як це було зроблено у попередніх двох висновках", - зазначила Теличенко.

"Але, тим не менше, я так розумію, були зацікавлені в тому, щоб громадськість не побачила обвинувального висновку, тому що навіть сторонні юристи змогли б оцінити, наскільки воно, скажу делікатно, небездоганно підготовлено", - сказала вона.

На уточнююче питання журналістів, чи буде в закритому режимі проходити весь процес або тільки попереднє засідання, Теличенко сказала: "Теоретично весь процес не може бути закритим, тільки та частина, яка стосується роботи підрозділу, яким свого часу керував Пукач".

"Тим не менше, мені вже видно з обвинувального висновку, що матеріали підготовлені таким чином, щоб максимальна кількість засідань проходила в закритому режимі", - зазначила адвокат.

Як відомо, раніше Генпрокуратура передала до суду справу за звинуваченням Пукача.

Як повідомляли у відомстві, досудовим слідством встановлено, що обвинувачений, виконуючи накази і вказівки екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка та інших посадових осіб вчинив вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування