Тимошенко: мене позбавляють права на захист

П'ятниця, 29 квітня 2011, 19:15

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко запевняє, що не затягує навмисно слідство в рамках кримінальної справи щодо газових угод 2009 року.

Про це вона заявила після чергового відвідування Генпрокуратури, повідомляє її персональний сайт.

"Поки вони не дали дозвіл на участь у справі захисника, вони не мають права проводити жодних слідчих дій. Тому сьогодні не було ніякої розмови про кримінальні справи", - зазначила вона.

На думку Тимошенко, Генпрокуратура навмисно не дозволяє їй залучити до справи Сергія Власенка у якості її адвоката, таким чином позбавляючи її права на захист.

"Я думаю, що зараз навмисно, не даючи доступу мого захисника до справи, вони таким чином фальшують вже наступні документи про те, що я зволікаю зі слідством", - заявила вона.

"А потім, я думаю, вони будуть розглядати можливість, як вони вчора казали, зміни запобіжного заходу, покладаючись на фальшиві документи, які вони складають. Я не зволікаю зі слідством і я очікую від Генпрокуратури допуску Сергія Власенка", - підкреслила політик.

Лідер партії "Батьківщина" також повідомила, що слідчі не попереджали її про можливість зміни запобіжного заходу.

"Вони (слідчі) взагалі спілкуються зі мною через свої прес-повідомлення, через ЗМІ, тому що їм важлива не істина, не правосуддя, не захист прав держави і людей, а їм важливі дешеві піар-провокації, які спрямовані на здійснення політичних репресій", - заявила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування