На Львівщині не чекають гостей Добкіна

Неділя, 15 травня 2011, 22:50

Губернатор Львівщини Михайло Цимбалюк заявляє, що Львів не чекає гостей 22 червня.

"Хочу офіційно сказати, що на 22 червня цього року ми нікого не запрошуємо поки що в гості", - заявив він в ефірі каналу "1+1" у неділю.

Цимбалюк додав, що цього дня у Львові заплановані офіційні заходи щодо вшанування всіх, хто загинув під час Великої Вітчизняної війни.

Відповідаючи на питання, чи лишається він досі губернатором, Цимбалюк сказав: "Так, я досі губернатор. Тому що призначав мене на цю посаду президент Віктор Янукович. І я буду працювати на ній і виконувати свої обов’язки доти, поки президент не підпише указ про звільнення мене з посади".

Як повідомлялося, раніше харківський губернатор Михайло Добкін заявляв, що пропонуватиме делегації з Харківської області, луганчанам і донеччанам поїхати 22 червня до Львова. За його словами, гості приїдуть покласти квіти до пам’ятників загиблим під час ВВВ без партійної символіки, георгіївських стрічок і червоних прапорів.

10 травня Цимбалюк написав заяву про звільнення з посади. Пізніше він заявив, що написав її під тиском місцевих депутатів від ВО "Свобода".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News