Донька Черновецького живе в Москві, а її "чоловіка" не затримували?

Четвер, 26 травня 2011, 09:59

Донька мера Києва Христина Черновецька зараз живе разом із дітьми у Москві й навіть нібито чекає ще одну дитину.

Про це розповіли газеті "Сегодня" джерела, близькі до родини Супруненко-Черновецьких.

Як стало відомо днями, Христина Черновецька й депутат Київради В'ячеслав Супруненко, який зараз перебуває у міжнародному розшуку, розлучилися в березні цього року.

"У неї є вже новий чоловік. Він відомий у колах російських бізнесменів, і Христина чекає від нього дитину. Зараз вона ще дуже худенька, але вже видно, що вагітна", - розповіла газеті одна з подруг Христини.

Щоправда, цю інформацію офіційно в родині мера Леоніда Черновецького і його оточенні не підтверджують.

Однак московські журналісти розповіли "Сегодня", що Христина нібито живе з 35-річним бізнесменом Сергієм Янчуковим, власником однієї з нафтогазових компаній.

У 2009 році він притягався до суду за невиплати зарплати робітникам. Але справа так нічим і не закінчилася. У пресі його називають "нафтовим генералом".

Син мера Києва Степан Черновецький сказав, що йому нецікаво обговорювати теми, пов'язані з життям сестри.

Натомість батько В’ячеслава Супруненка Іван Петрович (заступник начальника дільниці київського резерву провідників на станції "Київ-Пасажирський") сказав, що чутки про розлучення й можливе затримання його сина в Італії не відповідають дійсності.

"Слава перебуває в Україні й ні від кого не ховається, тому що йому нема чого приховувати. Я впевнений, що в слідства немає інформації проти нього. Он Дениса Комарницького теж так гучно і з помпою взяли - і чим закінчилося? Його відпустили, бо проти нього немає фактів. А все, що відбувається зараз, - це 37-й рік. Тільки не думаю, що це закінчиться чимсь серйозним", - сказав батько розшукуваного депутата Київради.

"А інформація про розлучення В'ячеслава й Христини - теж неправда. Хтось спеціально намагається їх опорочити. Вся родина в Україні", - заявив Іван Супруненко.

Раніше джерела, близькі до родини доньки мера Києва, повідомляли, що Христина Черновецька і В'ячеслав Супруненко розлучилися на початку березня. Дітей (усього їх троє) нібито ще взимку забрали зі школи й з півроку тому Христина Черновецька звільнила весь персонал.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News