Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: мені набридло водити розмови по колу

Середа, 1 червня 2011, 10:46

Президент Віктор Янукович вимагає створення спеціального ціноутворюючого органу у сфері ЖКГ.

Про це він заявив на розширеному засіданні уряду в середу.

"Хотів задати питання. Ми в минулому році прийняли цілу низку важливих рішень, наприклад створити ціноутворюючий орган – Національну тарифну комісію. Що зроблено? Нічого", - заявив він.

"Переклали на НКРЕ. А НКРЕ не шатко, не валко працюють. Треба створювати спеціальний орган, який буде регулювати це питання", - заявив він.

"І не може бути такої строкатості між регіонам в цінах ЖКГ. Не може бути, бо у нас єдині тарифні сітки, зарплата виплачується однакова", - наголосив Янукович.

"Хто дасть відповідь, чому люди повинні відповідати за недбалість чиновників, чи влади в цілому. Хочу, щоб на це питання ми дали відповідь і розклали це питання по рівню всіх виконавців", - додав він.

Янукович також додав, що визнає власну відповідальність.

"Я не знімаю з себе відповідальність, шановні колеги. Я це питання багато разів ставив. В різних форматах, на місцях і тут. Мені набридло водити ці розмови по кругу і нічого не робити", - зазначив він.

"Я хотів би, щоб ми спільно дали чітку відповідь, чи ми здатні навести порядок, ми здатні системно підійти до вирішення питань чи ні? Є голова на плечах у виконавців чи ні?" – заявив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...