Азаров сказав Януковичу, кому треба дати по голові

Середа, 1 червня 2011, 11:52

Кабмін рекомендує губернаторам низки областей звільнити керівників комунальних підприємств за зловживання в житлово-комунальній сферi.

Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров на розширеному засіданні уряду в середу.

В перелік потрапили керівники комунальних підприємств різних районів Дніпропетровської, Київської, Запорізької, Луганської, Херсонської, Житомирської областей та міста Севастополя.

"Кабмін також просить президента прийняти кадрові пропозиції щодо окремих керівників регіонів, профільного міністерства та оголосити догану главам обласних адміністрацій, які допустили в своїх регіонах безконтрольне підвищення тарифів, що позначилося на людях і призвело до втрат державного бюджету", - заявив Азаров.

Прем’єр заявив, що у середу уряд розгляне три законопроекти та ряд нормативних актів щодо вдосконалення тарифної політики, що дозволить запровадити єдиний алгоритм формування тарифів ЖКГ.

"Ці заходи дозволять зупинити процес постійного зростання вартості послуг для населення, дозволять підприємствам галузі своєчасно розрахуватися за спожиті енергоносії", - запевнив прем’єр.

За його словами, вжиті заходи дозволять направити 1-2 мільярди коштів, без залучення бюджетних, на модернізацію систем тепловодопостачання та водовідведення.

У бюджеті наступного року, за словами Азарова, буде закладено 5 мільярдів на модернізацію ЖКГ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...