Фірташ чекає ордера від Тимошенко

Середа, 29 червня 2011, 10:09

Дмитро Фірташ заявляє, що не отримував офіційної вимоги судді Окружного суду південного округу Нью-Йорка з'явитися до суду разом із Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє в середу прес-служба Фірташа.

"У повідомленнях, опублікованих у деяких українських ЗМІ, згадувався позов Тимошенко, пред'явлений у Нью-Йорку проти Дмитра Фірташа, РосУкрЕнерго (РУЕ), і ста неназваних відповідачів", - зазначає прес-служба.

"Крім уривчастої інформації у ЗМІ про нібито поданий позов, Фірташ не отримував жодного офіційного повідомлення щодо існування даного позову, і жодних судових документів йому вручено не було", - заявляють у Фірташа.

Прес-служба заявляє: "Якщо повідомлення, опубліковані у ЗМІ, відповідають дійсності, то Тимошенко зобов'язана формально вручити Фірташу та іншим відповідачам копію вищевказаного судового ордера".

Як відомо, 27 червня видання Kyiv Post опублікувало копію ордера судді Окружного суду південного округу Нью-Йорка Ричарда Саллівана, відповідно до якого співвласник "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ і екс-прем'єр Тимошенко повинні з'явиться до суду 22 липня.

Крім того, за рішенням судді, до 13 липня сторони повинні спільно подати лист, у якому мають надати інформацію про суть позову й захисту, обґрунтування того, чому дана справа, на їхню думку, є в юрисдикції даного суду.

Також сторони повинні повідомити про попередні спроби досудового улагоджування конфлікту й оцінну тривалість судового розгляду.

У документі також сказано, що позивач повинен передати відповідачу копію даного ордера.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування