Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Помічник БЮТіця відштовхнув фотокореспондента. Тимошенко перепросила

Понеділок, 11 липня 2011, 10:36

Під Печерським райсудом Києва сталася сутичка між фотокореспондентом "Газети по-українськи" і "Gazeta.ua" та помічником депутата від "БЮТ-Батьківщина".

"Gazeta.ua" уточнює, що фотографа Андрія Шматова побив помічник народного депутата від БЮТ Віктора Тарана - Володимир Медведєв.

За словами свідків, Шматов стояв перед входом до арки, яка веде до будівлі Печерського суду, і фотографував приїзд Юлії Тимошенко.

У натовпі в нього випав фотооб'єктив. Шматов нахилився, щоб його підняти. У цей час Медведєв схопив його за горло і притиснув до стіни, після чого декілька разів вдарив по обличчю. На обличчі журналіста залишилось три садна.

У свою чергу, Тимошенко на брифінгу перед входом до Печерського суду, почувши про цей випадок, підійшла до фотографа, вибачилась і сказала: "Це абсолютно неприпустимий випадок".

Потім Тимошенко звернулась до Медведєва з вимогою: "Вибачся".

Однак помічник нардепа розповів, що тримав у руці сумочку Тимошенко з її документами. На його думку, це була запланована "брудна провокація".

"Цей чоловік (фотограф) чомусь протиснувся між мною і стінкою. Я бачив його руку в сумці. Я його відсторонив. Ніхто його не бив", - зауважив Медведєв.

На запитання, чи не хоче він вибачитись, він заявив, що охороняв речі Тимошенко і вибачатись йому немає за що.

"Я розумію, що ви заздалегідь усе продумали", - додав помічник Тарана.

Разом з тим, фотокореспондент стверджує, що нічого такого не робив

Спершу повідомлялося, що під Печерським райсудом Києва сталася сутичка між фотокореспондентом "Газети по-українськи" та охоронцем Юлії Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування