Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костусєв наскаржився в міліцію на власного сина

П'ятниця, 15 липня 2011, 16:40

Мер Одеси Олексій Костусєв просить правоохоронні органи дати оцінку поведінці заступника облради Олексія Гончаренка, який намагався потрапити в будівлю міськради.

Він просить МВС Одеської області розібратися в цьому інциденті, сказано в документі, пише газета Дело.

Так, Костусєв у п'ятницю попросив начальника головного управління МВС в Одеській області Володимира Босенка дати правову оцінку діям Гончаренка на засіданні виконкому міської ради 14 липня, говориться в заяві управління інформації Одеської міськради.

У ньому сказано, що через 30 хвилин після початку планового засідання виконкому з холу було чутно стук і лементи, через що Костусєв був змушений перервати засідання.

"Інформуємо Вас, що, згідно з встановленим розпорядженням міського голови Правилам пропускного режиму в адміністративний будинок Одеської міської ради (№579-01р від 23.05.2011), на засідання виконавчого комітету гості допускаються тільки згідно зі списку запрошених, який візує керуючий справами міської ради", - сказано в заяві.

У ньому відзначається, що всі, включаючи депутатів всіх рівнів, крім депутатів міськради й Верховної Ради, можуть бути присутніми на засіданні виконкому, але мають одержати тимчасовий гостьовий пропуск у бюро пропусків.

Гончаренка не було в списку запрошених, і він не оформив собі разовий пропуск, у зв'язку із чим працівники міліції не допускали його в будівлю.

"Просимо дати правову оцінку діям Гончаренко А. А.", - сказано в заяві.

Як відомо, у четвер Гоначенко намагався потрапити на засідання виконкому, де повинні були встановити нові тарифи на паркування.

Гончаренко повідомив, що його не пустили 6 міліціонерів.

Коли він намагався пройти в залу, Костусєв перервав засідання виконкому, який відновив роботу через годину. Засідання пройшло в закритому режимі, журналістів у зал не пустили.

Гончаренко є рідним сином Костусєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування