Ландіка розхвалює телеканал його тата

П'ятниця, 15 липня 2011, 19:45

Луганський телеканал "Ірта" показав хвалебний сюжет про колишнього депутата Луганської міськради Романа Ландіка.

Почесним президентом телеканалу є батько Романа, народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік, повідомляє Gazeta.ua.

У сюжеті про скандального екс-депутата розповідають, як про жертву трагічних обставин.

"Роман Ландік став ізгоєм суспільства... Так, його можна засуджувати за бійку з дівчиною, яка сама вже написала заяву в прокуратуру про те, що не має претензій до Ландіка, але в силу якихось причин силові структури продовжують вішати на нього ярлики", - йдеться в сюжеті.

До того, як побитися з дівчиною, Ландік-молодший, як стверджує автор сюжету, сприяв ремонту підвалів, ліфтів, дахів та дитячих майданчиків.

Також у сюжеті зазначили, що Ландік сам викликав наряд міліції до клубу, а загальна увага до інциденту - це "моральне побиття людей", які мають відношення до партії, що перебуває при владі.

Як відомо, 4 липня близько третьої години ночі в приміщенні ресторану "Баккара" в Луганську Ландік побив дівчину. Скандальне відео з камер спостережень потрапило в інтернет.

Батько Романа - депутат від Партії регіонів Володимир Ландік - пригрозив журналістам судовими позовами за те, що вони оприлюднили інформацію про інцидент.

7 липня щодо Ландіка було порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Пізніше Ландіка затримали під Краснодаром (Росія).

Ландіка виключили з Партії регіонів та фракції партії в Луганській міськраді.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News