Посол Грузії вибачився за побиття журналістів

Понеділок, 18 липня 2011, 17:41

Посол Грузії Григол Катамадзе доручив підготувати наказ про звільнення коменданта посольства, який бив українських журналістів.

Про це дипломат заявив "Радіо Свобода".

"Я вже три дні відсутній в Києві, перебуваю у довгостроковій відпустці, і мені дуже прикро, що співробітник посольства, який працює за контрактом, він не дипломат, перевищив свої повноваження", – сказав Катамадзе.
 
За його словами, за 17 років існування посольства Грузії в Україні були різні складні ситуації, але жодного разу не було навіть "маленького непорозуміння між посольством і журналістами".
 
"Мені дуже прикро і я хочу сказати як посол і як грузин, хочу попросити вибачення у ваших колег, в журналістів, перед якими наш співробітник повів себе неадекватно", – наголосив Катамадзе.

Як відомо, комендант посольства Грузії накинувся з кулаками на журналіста видання "Коментарі" Олександра Ямкового, який висвітлював акцію активісток жіночого руху FEMEN.

Оголені активістки виступали на підтримку грузинських фоторепортерів, підозрюваних у шпигунстві. Ямковий, за даними прес-служби FEMEN, перебуває у київській лікарні з підозрою на струс мозку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування