Прокуратура обвинувачує Тимошенко на біс

П'ятниця, 22 липня 2011, 09:16

У Печерському суді представники державного обвинувачення почали повторно зачитувати обвинувальний висновок у газовій справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

На початку засідання суддя Родіон Кірєєв нагадав, що минулого разу Тимошенко відмовилась відповідати на питання, чи вважає вона себе винною.

За словами Кірєєва, враховуючи те, що обвинувальний висновок минулого разу оголошувався за відсутності підсудної та її захисту в залі, для того, щоб забезпечити Тимошенко право на захист, обвинувальний висновок має бути оголошений повторно.

Пізніше прокурор Фролова, яка зачитує висновок, звернула увагу на те, що Тимошенко "неуважно його слухає". У відповідь на це Кірєєв попросив Тимошенко бути уважнішою.

Також Кірєєв зробив Тимошенко зауваження, що вона користується iPad. Він зупинив прокуроршу і сказав: "Підсудна, ви використовуєте технічні засоби?"

"Ні", - відповіла Тимошенко.

фото з Facebook депутата Віктора Уколова

Сама ж Тимошенко прийшла до суду без своєї фірмової зачіски із косою, зробивши "дульку".

На суді також присутній представник американського посольства, який спостерігав за перебігом процесу на минулому засіданні суду у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Раніше захист Тимошенко заявляв про намір просити суд дозволити обвинуваченню зачитати обвинувальний висновок, оскільки минулого разу суддя видалив Тимошенко з зали. Перед цим Тимошенко відмовилась від свого адвоката Миколи Титаренка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування