Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Могильова кажуть, що депутати такі ж люди, як і інші

Середа, 6 липня 2011, 18:20

Міліція в приміщенні Печерського райсуду діяла в рамках закону.

Про це заявили в прес-службі УЗГ Міністерства внутрішніх справ України.

"Відповідно до Конституції правосуддя в нашій країні здійснюється виключно судами. Вплив на суддів у будь-який спосіб забороняється", - зазначається в повідомленні.

"Судові рішення ухвалюються судами іменем України і є обов’язковими до виконання на всій території нашої держави", - додали в міліції.

"Відповідно до ст. 8 Конституції, норми Конституції є нормами прямої дії. Всі громадяни України є рівними перед судом, в тому числі - і народні депутати", - заявили в МВС.

"За порушення порядку під час судових засідань народні депутати України можуть нести відповідальність наряду з іншими учасниками процесу - в тому числі і адміністративну відповідальність", - зазначається в повідомленні прес-служби.

"За скоєння протиправних дій за рішенням суду вони можуть бути видалені із зали засідань. Таким чином, сьогодні в залі судових засідань Печерського районного суду м. Києва міліція діяла в рамках Закону, виконуючи рішення суду", - додали в прес-службі.

В міністерстві також зазначили, що керівництвом міліції Києва готується звернення до глави Верховної Ради та Комісії Верховної Ради з питань депутатської етики щодо неприпустимості протиправних дій з боку народних депутатів в ході судового процесу за участю Юлії Тимошенко.

Як відомо,у середу під час засідання Печерського суду у справі Тимошенко до зали суду увірвалися бійці спецпідрозділу "Беркут" і почали виштовхувати журналістів, було пошкоджено відеотехніку "5-го каналу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування