Біля Печерського суду сталася сутичка, БЮТівця вдарили по голові

Четвер, 7 липня 2011, 16:32

Після завершення маршу опозиції до Верховної Ради біля Печерського райсуду Києва сталася сутичка, в результаті якої постраждав БЮТівський активіст.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі депутата Київради Олександра Бригинця.

"Через невмілі дії спецпідрозділів міліції під тиском колони частина опозиціонерів виявилися притиснутими до загорожі, в якій знаходились кілька десятків провладних маніфестантів. Загорожа впала і спецпідрозділ кинувся захищати продержавних найманців", - сказано в повідомленні.

 

Як розповів Бригинець, "один із змопівців вдарив кийком по голові БЮТівця з Дарницького району".

"Коли я спробував перелізти через паркан для того, щоб допомогти йому, міліція в тому числі і майор, цинічно відштовхнули мене, не дозволивши надати першу медичну допомогу постраждалому", - заявив він.

 

Депутат Київради звернувся по допомогу до депутатів Верховної Ради від фракції "БЮТ-Батьківщина", які, користуючись своєю недоторканістю, могли пройти до травмованого.

Один із народних депутатів від БЮТ, Юрій Одарченко, зміг дійти до постраждалого і викликати швидку допомогу.

"На жаль, міліція вкотре продемонструвала свою політичну позицію. Вона замість того, щоб зберігати нейтралітет, вчинила агресивні дії проти неозброєних маніфестантів. Здається, ідеали Білорусі не дають спокою лідерам нашої країни", - заявив Бригинець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...