Янукович хотів у космос і розводив голубів

Субота, 9 липня 2011, 10:49

Президент Віктор Янукович в дитинстві мріяв стати льотчиком або космонавтом.

Про це розповіла газеті "Сегодня" однокласниця президента Світлана Кокіна (зараз Ерісова).

"Його тато займався разом з Береговим, радянським космонавтом, в аероклубі. І Вітя мріяв стати льотчиком або в космос полетіти", - згадує Світлана.

За її словами, Янукович прийшов у школу в другому класі.

"Коли повинен був піти в перший, ледь не загинув - упав у колодязь, його звідти ледве витягли. Поки одужував, пропустив навчання", - розповіла однокласниця президента.

За її словами, Янукович у шкільні роки розводив голубів. Також він їздив на велосипеді, із задоволенням грав у футбол. Зі шкільних предметів йому подобалася історія. Також майбутній президент вмів малювати, любив співати, у нього відмінний музичний слух.

Кокіна розповіла, що Янукович дружив з кількома хлопцями з класу, а в біганині за дівчатами помічений не був.

"Правда, дівчатам Вітя подобався - серйозний, задумливий. І зростом серед однолітків виділявся. Але при цьому він був спокійний, розважливий, сидів тихо на останній парті", - розповідає вона.

"Акуратний, сліпучо біла сорочка, начищене взуття. При цьому особисто мені він нагадував чомусь Лермонтова - у нього завжди були дуже сумні очі", - сказала Кокіна.

Вона також зазначила, що майбутній президент втратив матір, коли йому було всього два роки.

З приводу кримінальних історій, в які потрапив Янукович, Світлана подробиць не знає.

"Але коли почула, не повірила. Вітя не здатний на підлість. Хто нашкодив, той утік, а він залишився - в силу свого виховання не міг втекти, навіть якщо сам був не винен", - переконана вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування