Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": Могильов катує Тимошенко

Середа, 10 серпня 2011, 11:25

Партія "Батьківщина" заявляє, що глава МВС Анатолій Могильов за дорученням президента Віктора Януковича здійснює катування Юлії Тимошенко.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

"Її навмисне піднімають удосвіта, безпричинно привозять із СІЗО до Печерського райсуду за три години до початку так званого судового засідання і тримають у кам'яному мішку – маленькому приміщенні із ґратами", - йдеться у повідомленні.

У "Батьківщині" вважають, що це – "очевидний психологічний вплив на Тимошенко, намагання максимально унеможливити осмислену підготовку до захисту, це спроба влади натиснути на Тимошенко перед кожним днем цього цинічного судилища".

"Батьківщина" вимагає від Януковича "не просто негайно звільнити Юлію Тимошенко з-під варти, але й закрити сфальсифіковану проти неї кримінальну справу, у якій невинуватість Тимошенко доводиться навіть показами переважної більшості свідків, залучених Генпрокуратурою".

"А ті свідки, які все ще підтримують звинувачення, як-то Грищенко із групи "РосУкрЕнерго", переходять на фальцет", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...