Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костусєв каже, що мільйон матдопомоги отримав у спадок

Середа, 17 серпня 2011, 13:53

Мільйон "матеріальної допомоги", зазначений у декларації про доходи мера Одеси Олексія Костусєва, виявився "спадком від батькового друга".

Про це Одеський міський голова заявив під час брифінгу, передає УНІАН.

"Є людина, була, на жаль, людина - цієї людини немає, з яким ми дружили п`ятдесят років - це друг ще мого батька. І коли він помер, він залишив спадок, це не дуже такий великий спадок - це квартира в Києві і машина-вантажівочка "Мітсубіші" - ось це і є ця сума", - переконує Костусєв.

Чиновник пояснив, що "згідно із наказом Міністерства фінансів, у декларації про доходи спадок потрапляє до категорії "матеріальна допомога". Звідси і виник мільйон гривень".

Окрім того, Костусєв зазначив, що, перебуваючи на посаді голови Антимонопольного комітету, яку він обіймав до обрання мером, отримав 16 тисяч гривень матеріальної допомоги.

Нагадаємо, нещодавно була оприлюднена декларація про доходи Костусєва, в якій у графі "матеріальна допомога" зазначено 1 мільйон 106 тисяч гривень. Пізніше мер заявив про намір подати до суду на ЗМІ, які заявили, що кошти надані чиновнику з міського бюджету.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування