Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман "відмазала" Януковича віршем Чехова

П'ятниця, 19 серпня 2011, 21:11

Радник президента Ганна Герман прочитала вірш Антона Чехова у відповідь на запитання одного з учасників її інтернет-конференції.

Так, один з учасників інтернет-конференції нагадав, що Герман виправдовувала президента Віктора Януковича, заявивши, що Антон Чехов в молодості писав вірші і попросив її назвати хоча б один, заявивши, що вона "постійно виконуєте роль не радника президента, а його тлумача" .

"У першу чергу я повинна вам тлумачити. Тому що ви самі нічого не читаєте. Якби ви читали, то ви б знали, що у гімназичні роки Антон Чехов написав багато віршів і підписувався Антоша Чехонте. Про це написано в підручниках середньоосвітніх шкіл", - заявила на це Герман.

"Один з його віршів називається "Последнее прости". Він трохи наївний і трохи смішний, але я вам його процитую. Це так, для вашого загального розвитку", - сказала Герман.

"Как дым мечты сигары носилась ты в моих мечтах, неся с собой любви удары с улыбкой в пламенных устах. Прости меня. Зачем тревожить заснувшего у гроба навеки мертвеца? Иди вперед, не унывай, быть может, найдешь другого подлеца", - процитувала радник президента.

Як відомо, на початку 2010 року Віктор Янукович в ефірі держтелерадікомпанії "Крим" назвав російського письменника Антона Чехова "великим поетом".

Коментарі

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування