Тимошенко стає гірше - прес-секретар

Субота, 20 серпня 2011, 16:19

Стан здоров’я екс-прем'єра Юлії Тимошенко продовжується погіршуватись.

Про це заявила її прес-секретар Марина Сорока, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Юлія Тимошенко наполягає, щоб лікар, якому вона довіряє, терміново її оглянув та зробив аналіз крові. Це вкрай необхідно, аби дізнатися про причини появи дуже дивних симптомів", - сказала вона.

Сорока наголосила, що якщо у найближчі години цього лікаря не допустять до Тимошенко, "це буде підтвердженням того, що влада щось приховує, а хвороба Юлії Тимошенко не є випадковою".

Прес-секретар зазначила, що влада чомусь продовжує ігнорувати заяви Тимошенко про необхідність термінового медичного огляду тим лікарем, якому вона довіряє, а також досі немає відповіді судді Родіона Кірєєва та влади на лист омбудсмена з цього приводу.

"Юлії Володимирівні вистачає того, що держава вже призначила слідчих та суддю, які разом фальшують справу. Тому вона хоче, щоб саме лікар, якому вона довіряє, надав їй об’єктивну інформацію про причини погіршення її здоров’я", - додала вона.

Водночас Державна пенітенціарна служба повідомляє, що в суботу Тимошенко втретє в категоричній формі відмовилась від проведення обстеження та надання необхідної медичної допомоги фахівцями МОЗ.

На даний час стан здоров'я Тимошенко задовільний, вона перебуває під постійним динамічним наглядом медичних працівників слідчого ізолятора, йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування