Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція каже, що затримала журналістів біля Януковича через "моторку"

П'ятниця, 26 серпня 2011, 15:22

Знімальну групу телеканалу ТВі затримано в акваторії Дніпровсько-Тетерівського лісництва через порушення правил керування моторними плавзасобами та відсутність документів на них.

Про це повідомили УНІАН у Відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Київській області.

Там зазначили, що гумовий човен із мотором було затримано у п’ятницю у місці, яке є заповідною зоною, близько 13:00 під час відпрацювання водної акваторії працівниками водної міліції та бійцями спецпідрозділу "Беркут".

За даними главку міліції Київщини, у гумовому човні перебували 3 особи, які відрекомендувалися представниками телеканалу і пред’явили відповідні документи та редакційне завдання.

Однак на прохання надати документи на човен та дозвільні документи на керування ним, оскільки плавзасіб оснащений двигуном, журналісти зробити цього не змогли, через що човен відбуксували до берега для складання адміністративного протоколу про порушення.

У міліції підкреслили, що жодних претензій у правоохоронців до виконання журналістами службового завдання немає, є лише претензії щодо відсутності відповідних документів на плавзасіб.

У міліції наголосили, що після встановлення, кому належить човен, та складання протоколу всі особи, які перебували у човні, будуть відпущені.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...