Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українська медсестра Каддафі вийшла заміж

Субота, 27 серпня 2011, 16:44

Колишня медсестра лівійського лідера Муаммара Каддафі Галина Колотницька вийшла заміж.

Це підтвердила ТСН подруга Колотницької, колишній двірник Галина.

"Кажуть, вона вийшла заміж та поїхала в Норвегію? Та я знаю, що так. За кого вийшла? Не знаю", - розповіла подруга Колотницької.

За її словами, з колишньою медсестрою Каддафі вона знайома вже більше 15-ти років. Каже, колись ледь не породичалися, але тепер бачаться нечасто. Востаннє - близько місяця тому.

За деякою інформацією, з чоловіком Колотницька познайомилася під час роботи в Лівії. Через плітки у пресі він забрав кохану до Норвегії, де Колотницька попросила політичного притулку.

Але їй відмовили, аргументуючи рішення тим, що Україна не належить до країн, де провадять політику переслідування людей.

Журналістам ТСН вдалося дізнатися від доньки Колотницької лише те, що востаннє вона бачилася з мамою тиждень тому.

Раніше повідомлялося, що Колотницька повернулася в Україну ще наприкінці лютого, як тільки в Лівії почалося протистояння між прибічниками і супротивниками Каддафі.

У пресі також з'явилися чутки про те, що медсестра чекає на другу дитину і має намір якнайскоріше повернутися в Лівію.

Wikileaks раніше опублікував секретне листування американських чиновників, в якому Колотницька характеризується як "запаморочлива блондинка", на яку лівійський лідер Каддафі "сильно покладається".

Проте пізніше донька медсестри назвала маячнею інформацію Wikileaks про романтичні стосунки її матері з лівійським лідером.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування