Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сімферополі опечатали приймальню Грача

Субота, 27 серпня 2011, 20:38

У суботу було опечатано приміщення будівлі в центрі Сімферополя, де знаходиться громадська приймальня народного депутата Леоніда Грача.

Представники відділу державної виконавчої служби в присутності працівників міліції зрізали замок, після чого опечатали приміщення, в якому знаходитдься також офіс очолюваної Грачем Комуністичної партії робітників і селян.

Біля будівлі зібралася група прихильників Грача, які заявили про незаконність дій співробітників ВДВС, повідомляє УНІАН.

Будівля, де знаходиться офіс Грача, "Будинок Стамболі" - пам`ятник історії архітектури і містобудування.

Приміщення орендувалися у Республіканського комітету з охорони культурної спадщини. Відомство навесні розірвало договір, а Центральний райсуд Сімферополя влітку зобов`язав Грача звільнити приміщення.

Серед причин подання позову на розірвання договору оренди в Рескомітеті називають низький розмір орендної плати.

За даними кримських ЗМІ, Грач займає приміщення з кінця 1999 року - ще з часів керівництва Кримського рескому Компартії.

Президія центрального комітету Компартії в грудні 2010 року виключила Грача, який керував рескомом з вересня 1993 року, з партії та її фракції в українському парламенті. З кінця лютого 2011 року Грач очолює Компартію робітників і селян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування