Українська правда
https://www.pravda.com.ua/news/2011/08/3/6447079/

Черновецький таки має друге громадянство

Середа, 03 серпня 2011, 18:13

Мер Києва Леонід Черновецький таки має ізраїльське громадянство.

Такі дані містяться у роздруківці бази МВС Ізраїлю, пише портал IzRus, у розпорядженні якого є документ. 

"Це -  роздруківка, отримана абсолютно законним чином, з бази даних МВС Ізраїлю. З юридичних міркувань ми затушували окремі фрагменти цього документа. Однак у версії, що публікується, добре видно основні деталі: дата роздруківки, прізвище (два варіанти написання на івриті), ім'я, перші три цифри посвідчення особи, номер і назва міста прописки", - зазначає видання.  

Роздруківка з бази даних МВС. Фото IzRus

В інших документах, що так само містять відомості з бази даних МВС, зазначені імена батьків Леоніда Черновецького, імена дружини й дітей, номера їх посвідчень особи, і та ж адреса прописки в Ізраїлю.

"Причому імена родичів й дата народження Черновецького сходяться з інформацією, яка раніше публікувалася в його офіційній біографії й численних матеріалах українських ЗМІ. Відповідно, помилки бути не може: мова йде саме про градоначальника Києва, а не про його тезку й однофамільця", додає видання.

Водночас IzRus відзначає, що навряд чи якась ізраїльська держструктура підтвердить цю інформацію на підставі запиту ЗМІ. Це може відбутися лише за умови офіційного звернення компетентних органів України у відповідні структури Держави Ізраїль.

Українська правда. Київ

© 2000-2018 "Українська правда"
Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на www.pravda.com.ua