У Партії регіонів вирішили, що Кличко пішов пішки назло кондуктору

Субота, 6 серпня 2011, 16:59

Народний депутат від Партії регіонів Віктор Корж вважає, що Віталій Кличко став жертвою піарників.

Так він прокоментував рішення Кличка зупинити підготовку до боксерського поєдинку у зв'язку з арештом екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Як тільки Тимошенко опинилася за гратами, стерв'ятники запекло накинулися на залишки її електорального рейтингу", - цитує Коржа прес-служба Партії регіонів.

"У боротьбі за шматки пожирніше всі, хто хоч трохи був симпатичний її виборцеві, тепер прагнуть висловити їй співчуття й обурення владі", - впевнений депутат.

Він також підкреслив, що якщо для когось ця боротьба виглядає серйозно, то рішення Кличка зупинити підготовку до боксерського поєдинку - комічно.

"Це як купити квиток на трамвай і назло кондуктору піти пішки", - вважає політик.

Корж заявив, що останнім часом Кличко стає схожий на жертву своїх піарників.

За словами депутата, люди бачать в Кличкові відмінного боксера, яким по праву може пишатися країна. Але не бачать в ньому політика, здатного вирішувати їхні проблеми, що вже двічі було доведено на виборах мера Києва.

"Програти втретє для Кличка буде означати фінал політичної кар'єри. Мабуть тому він пішов на поводу у піарників, переплутав сезон з фасоном, вирішив поміняти образ успішного боксера на образ приреченого невдахи", - резюмував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування