У Києві за наркоторгівлю затримали відомого рок-музиканта

Понеділок, 8 серпня 2011, 12:22

6 серпня рано вранці у Києві знешкодили організовану злочинну групу наркоторговців із міжнародними зв'язками.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС, затримали семеро осіб. Також вилучили велику кількість наркотиків та обладнання підпільної лабораторії.

Як з'ясувалося, очолювала злочинну групу 40-річна громадянка Німеччини. У числі співучасників є ще один іноземець, решта - мешканці столиці, серед яких відомий музикант популярної української групи.

Наркоторговці й розповсюджували кокаїн та канабіс серед представників шоу-бізнесу.

Виробництво зілля зловмисники налагодили самостійно, організувавши лабораторію в одному з сіл Київщини.

Приватний будинок обладнали системами вентиляції та зрошувально-крапельного поливу. Запаслися хімікатами, мінеральними добривами і насінням. Все це нині вилучено.

Міліціонери виявили тут 70 кущів канабісу та 15 кілограмів вже готової марихуани.

Зараз затримані утримуються в ізоляторі тимчасового утримання. З ними проводять слідчі дії та перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів на території Києва та України.

За словами начальника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, затримали бас-гітариста однієї з українських рок-груп. Деякі ЗМІ поширили інформацію про затримання учасника гурту Green Grey Дизеля. 

Однак сама група Green Grey спростувала інформацію про затримання Дизеля.

Як повідомила "Українським новинам" колишній директор Green Grey, менеджер міжнародного музикального фестивалю Summer Sound Лідія Клов, Green Grey нині в повному складі перебуває в Одесі на фестивалі.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News